اقامت اتریش : کسب اقامت اتریش برای اهداف شخصی

یک توافق سالانه اقامت اتریش برای کسب اقامت دائم در اتحادیه اروپا

این برنامه مسیری مستقیم برای اقامت دائم در اتریش را برای کسانی فراهم می کند که قادر هستند بدون اشتغال در آنجا زندگی کنند .

۱ ـ معرفی برنامه :

اگر شما بدون نیاز به اشتغال به یک کار ، ساکن یکی از کشورهای اتحادیه اروپا هستید و مایل به اقامت در آنجا به همراه خانواده تان هستید، این گزینه برای شما به طور جدی در نظر گرفته شده است . از طریق این اجازه اقامت خاص ، افراد ممکن است در کنار همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود اقامت داشته باشند و پس از پنج سال می توانند اقامت دائم دریافت کنند.

۲ ـ منافع این برنامه چیست؟

  • با کسب اجازه اقامت اتریش، می توانید بدون نیاز به ویزا به کشورهای شنگن سفر کنید .
  • متقاضیان می توانند با همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود به اتریش سفر کنند .
  • پس از پنج سال اقامت دائم به شما اعطا می شود که به این ترتیب میتوانید اجازه اقامت در هر کشور اروپایی را داشته باشید .
  • پس از گذشت ده سال اقامت ، می توانید برای اقامت دائم در اتریش درخواست کنید .
  • هیچ سرمایه گذاری خاصی برای این اجازه اقامت وجود ندارد .

۳ ـ الزامات اساسی این برنامه چیست؟

  • متقاضیان باید مستقل و بدون نیاز به اشتغال باشند : این شرط به این دلیل است که این مجوز اقامت حق هیچگونه کسب و کاری را به فرد متقاضی نخواهد داد .
  • بودجه باید در یک حساب بانکی بین المللی نشان داده شود و مبلغی که نشان داده می شود بسته به تعداد افراد وابسته به شما در اتریش متفاوت است .
  • دارا بودن یک مدرک دانشگاهی در این طرح لازم است و اگر متقاضی یک مدرک تحصیلی یا معادل آن را نداشته باشد، باید ظرف دو سال از ورودشان به سطح ابتدایی زبان آلمانی را بیاموزند.
  • اقامت در اتریش حداقل ۱۸۳ روز در سال است .
  • تمام اعضای خانواده متقاضی تحت پوشش بیمه در اتریش قرار می گیرند.

۴ ـ مراحل انجام این کار چیست؟

  1. درخواست خود را ارائه دهید : برنامه های کاربردی به سهمیه سالانه تادیه می شوند و ما هر ساله درخواست های خود را برای ارائه پیشنهاد می کنیم تا اطمینان حاصل شود که متقاضی محل خود را انتخاب می کند
  2. مجوز اقامت صادر شده برای یک سال است : با یک درخواست موفق، مجوز اقامت شما در ابتدا به مدت یک سال خواهد بود
  3. تمدید مجوز دوم : در دو سال اول اقامت، متقاضیانی که مدرک کارشناسی و یا مدرک کارشناسی ندارند، باید سطح مهارت های زبان آلمانی A1 را در این مرحله بگذرانند (این امر شامل کودکان زیر ۱۴ سال نیست.)
  4. اقامت دائم : پس از پنج سال اقامت، شما می توانید اقامت دائم درخواست کنید. کسانی که مدرک تحصیلی ندارند، باید سطح زبان آلمانی را در B1 بگذرانند .
  5. شهروندی : پس از ده سال، شما میتوانید برای تبدیل شدن به یک شهروند اتریشی درخواست بدهید .
0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *